FAQ » Szukaj » Użytkownicy » Grupy » Rejestracja » Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości » Zaloguj

Poprzedni temat :: Następny temat
Ciekawa sugestia obrońcy Pampersa
Autor Wiadomość
taniareklama
Nowy

Wysłany: 2008-11-30, 16:42   

straciłem troszkę czasu na przeczytanie tego
i powiem tak żałosne
posprawdzaj sobie moje tytuły aukcji pewnie także dopatrzysz się kopii
np.
10000 wyświetleń banera + gwarantowane wejścia
i powiedz mi jak napisać w tytule w którym jest się ograniczonym ilością znaków
ze chce się sprzedać
mailing do 67974+ 4000 gwarantowanych wejść i że dorzucamy do tego F/Vat
może tak mailing do******(cenzura by Wariat)
a w opisie gdzie miała miejsce kopia zapewne to że użył pogrubionej czcionki
bo innego podobieństwa tam nie widziałem
no wybacz ale użycie pogrubionej czcionki jest ogólnie dostępne w każdym edytorze tekstu/html itp.

moim zdaniem jak chce się być lepszym od konkurencji to na pewno nie w taki sposób bo to ci niewiele przyniosło a raczej wręcz przeciwnie

a to
http://zarabianie-online.com/gfk/kseropampers.jpg
nie świadczy o tym kto jako pierwszy z was wystawił swoją aukcję
tylko która wcześniej się zakończy z aktualnie trwających Ty mogłeś ja wystawić na 7dni Pampers na 14 więc kto w takim razie wystawił wcześniej aukcje skoro Twoja się kończy za 41min
a jego za 6 dni
już nie wspomnę o tym że mogła to być aukcja wystawiona na zasadzie "wystaw ponownie"

Cytat:
Dziwnym trafem pozycjonowaniem oraz prowadzeniem sklepu zajmowałem się na długo wcześniej niż powstał cash-ad-team.com.

wiesz ile osób zajmuje się i to zapewne dłużej niż Ty tymi dziedzinami
skąd tu znowu pomysł że to Twoja robota z tym ze już bez Twojego udziału

wariat
Administrator

Wysłany: 2008-11-30, 17:25   

taniareklama napisał/a:
straciłem troszkę czasu na przeczytanie tego
i powiem tak żałosne
posprawdzaj sobie moje tytuły aukcji pewnie także dopatrzysz się kopii
np.
10000 wyświetleń banera + gwarantowane wejścia
i powiedz mi jak napisać w tytule w którym jest się ograniczonym ilością znaków
ze chce się sprzedać
mailing do 67974+ 4000 gwarantowanych wejść i że dorzucamy do tego F/Vat
może tak mailing do******(cenzura by Wariat)
a w opisie gdzie miała miejsce kopia zapewne to że użył pogrubionej czcionki
bo innego podobieństwa tam nie widziałem
no wybacz ale użycie pogrubionej czcionki jest ogólnie dostępne w każdym edytorze tekstu/html itp.

moim zdaniem jak chce się być lepszym od konkurencji to na pewno nie w taki sposób bo to ci niewiele przyniosło a raczej wręcz przeciwnie

a to
http://zarabianie-online.com/gfk/kseropampers.jpg
nie świadczy o tym kto jako pierwszy z was wystawił swoją aukcję
tylko która wcześniej się zakończy z aktualnie trwających Ty mogłeś ja wystawić na 7dni Pampers na 14 więc kto w takim razie wystawił wcześniej aukcje skoro Twoja się kończy za 41min
a jego za 6 dni
już nie wspomnę o tym że mogła to być aukcja wystawiona na zasadzie "wystaw ponownie"

Ciekawa interpretacja, nie widzisz znacznego podobieństwa treści oraz układów. Brawo dla poplecznika , ciekawe czy nie zostałeś poproszony o prostowanie tematu.

Cytat:
Dziwnym trafem pozycjonowaniem oraz prowadzeniem sklepu zajmowałem się na długo wcześniej niż powstał cash-ad-team.com.

wiesz ile osób zajmuje się i to zapewne dłużej niż Ty tymi dziedzinami
skąd tu znowu pomysł że to Twoja robota z tym ze już bez Twojego udziału

Jakoś przez rok prowadzenia CAT nie udało mu się wpisać cokolwiek na tych podstronach czy też założyć sklepu i wypełnić go towarem. Jakoś dziwnym trafem w nowej grafice która powstała po tym jak założyłem swoją stronę pojawiły się te akurat podstrony a raczej ich imitacje z napisem "Dział w przygotowaniu".

taniareklama
Nowy

Wysłany: 2008-11-30, 18:36   

nie jestem obrońcą Pampersa bo go nawet nie znam
ale skoro tak uważasz trudno niech stracę :-P
i nie zakładałem nowego tematu tylko było to odpowiedzią na Twój post który reklamujesz
i zapewne nie chcesz aby osoby które wchodzą na ten temat to przeczytały ciekawe dlaczego
fajnie by było nie bać się przeciwnych głosów
wiem ze jesteś Adminem tutaj ale tak się nie powinno robić

Kod:
Ciekawa interpretacja, nie widzisz znacznego podobieństwa treści oraz układów. Brawo dla poplecznika , ciekawe czy nie zostałeś poproszony o prostowanie tematu.

jak już napisałem wcześniej nie znam Pampersa
i skąd pomysł ze osoba która nie podziela twojego zdania musi być nasłana przez kogoś
równie dobrze mogłeś mnie Ty do tego namówić aby temat sie kręcił na forum
jestem tak samo zapisany w jego firmach jak i w twoich

sklepik mógł wykonać kto inny a w ciągu roku można dużo się nauczyć samemu

wariat
Administrator

Wysłany: 2008-11-30, 19:34   

Właśnie ciekawa sprawa, Pampers kupował firmy to dlaczego nie mógł kupić sklepu ? Bo to też wymaga odrobinę wkładu własnej inwencji. Widać zabrakło tego czegoś i projekt nie wyszedł mu. Pozycjonowanie to też ciężka sprawa, trzeba ogarnąć kilka rzeczy widać kupno addera nie pomogło na tyle by otworzyć pod to konkretnej oferty.

Osobiście nic do niego nie mam, staram się zajmować swoimi sprawami i ulepszać swoje produkty jak i ofertę. Dlatego denerwuje mnie że ktoś kopiuje sobie bezkarnie czyjeś pomysły, układy i następnie zbiera laury jako najlepszy we wszystkim. Teraz mamy koniec roku 2008, czas na szuwary. Ciekawe kto zwycięży. JA osobiście nawet nie wysuwałem swojej kandydatury. Jakoś nie interesują mnie tytuły.

normalny
Nowy

Wysłany: 2008-11-30, 20:54   

wariat napisał/a:
Teraz mamy koniec roku 2008, czas na szuwary. Ciekawe kto zwycięży. JA osobiście nawet nie wysuwałem swojej kandydatury. Jakoś nie interesują mnie tytuły.

Jesli cie nie interesuja, to po co piszesz o szuwarach?
Nikt nie wysuwa swojej kandydatury, nominuja userzy.
Na szuwi.com twoja kandydatura juz jest od dawna, tylko w innym dziale:

szuwi.com/Bank4goldcom-t78806.html
szuwi.com/index.php?showtopic=77276&hl=Bank4gold.com

Tak w ogole, to co robisz, to od strony prawnej jest szkalowaniem.
Ostatnio zmieniony przez wariat 2009-01-15, 11:43, w całości zmieniany 1 raz  

wariat
Administrator

Wysłany: 2008-11-30, 21:21   

Zwykłe pomówienia kreowane przez zainteresowanego. To tak zwana walka z konkurencją. A Bank4Gold.com wypłaca ale tylko w e-gold oraz paypal, nie załatwiliśmy spraw z urzędem skarbowym w Polsce i do póki oni nie dadzą zgody nie mam zamiaru łamać prawa.

Co do szkalowania, to tekst został poprawiony przez prawnika, nie ma tam znamion szkalowania, przeczytaj odpowiedni przepis zanim zaczniesz go używać :) To jest moje stanowisko w tej sprawie i mam prawo do jego opublikowania , szczególnie że niedawno sam zostałem posądzony publicznie na forum o kopiowanie regulaminu od niego. Więc skoro on mnie może bezkarnie oskarżać to ja mogę też zająć odpowiednie stanowisko w tej sprawie inaczej za jakiś czas on mógłby znów mnie oskarżać o to że pożyczam teksty od niego.

normalny
Nowy

Wysłany: 2008-12-01, 15:03   

Cytat:
A Bank4Gold.com wypłaca ale tylko w e-gold oraz paypal, nie załatwiliśmy spraw z urzędem skarbowym w Polsce i do póki oni nie dadzą zgody nie mam zamiaru łamać prawa.

Na stronie glownej http://bank4gold.com :

Wypłaty przez E-Gold, PayPal, Banki Polskie

http://bank4gold.com/scs/site/getad.php

Wplat mozna dokonywac na ponizsze konta:
Krzysztof Wariat
.....
mBank: 03 1140 2004 0000 3502 3218 8479

Cos tu nie gra panie wariat. To jak to jest z tym lamaniem prawa?
Na to prawo sie godzi i to juz nie jest jego lamanie?

I pan chcesz innych uczciwosci uczyc? :shock:

wariat
Administrator

Wysłany: 2008-12-02, 16:31   

oo zaczęło się, ludzie Pampersa będą teraz wytykać błędy, jak na razie czekam na dokładną decyzję US PL co do wypłat na PL konta i jak mają wyglądać i czy mam się ja z tego rozliczać czy to pozostaje w gestii użytkowników. Przyjmować wpłaty mogę i jedyne co mnie obowiązuje to odprowadzenie podatku dochodowego.

Jak masz jakieś inne sugestię zapraszam do wymiany spostrzeżeń.

Odpowiedz do tematu